Verrassende clinic + Over GoWithJo

Verrassende en sportieve clinic

Verrassende en sportieve clinic

 

 

Ben je op zoek naar een verrassend en sportief uitje of clinic met je vrienden, collega's, vereniging of school, dan kan GoWithJo diverse clinics voor je organiseren. 

 

Onder professionele begeleiding cross skaten in de zon of in de wind. Bij ontvangst of na het cross skaten ontvang je koffie/thee/koek of lunch.

  

Er zijn ook mogelijkheden voor een combi programma, cross skaten, steppen, mtb-en, nordic walking, boogschieten, klootschieten en vele andere outdoor activiteiten.

Mail GoWithJo over het aantal mensen en we informeren je over de mogelijkheden en prijzen.

 

 

 

  

Over GoWithJo

 

GoWithJo is in september 2008 in Dronten opgericht door Marjo de Groot. Sinds Marjo, tijdens een bijscholing, in aanraking kwam met de cross skates, is ze bijzonder enthousiast over deze nieuwe coole buitensport. Het was daarom ook geen verrassing dat ze graag de cross skate opleiding wilde volgen. In het voorjaar van 2008 heeft ze bij Skike Nederland (nu NXS Nederland) haar instructor diploma behaald.

 

GoWithJo organiseert introlessen, clinics, cross skate dag cursussen en privélessen. Je kunt ook terecht voor uitjes met cross skaten of kies voor een combi programma met steppen, nordic walken, mtb-en of klootschieten. GoWithJo is erkend nordic cross skate dealer. Het adres waar je, je cross skates  (Skike, Powerslide of SRB) en poles met praktische adviezen kunt kopen en je mag uiteraard ook testrijden op de cross skates. Bij GoWithJo kan je ook terecht voor personal sportcoaching in hardlopen, bootcamp en cross skaten.

 

GoWithJo is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel voor Gooi-, Eem- en Flevoland onder nr. 32140020.

 

 

GoWithJo