Nieuws

14-04-2018

Dagcursus cross skaten 14 april 2018

Dagcursus cross skaten 14 april 2018

Na kennismaking met de deelnemers vertrokken we snel naar ons startpunt aan de Watertorenweg. Via de warming-up en de rem verkennen gingen we door naar het asfalt. Oefenen met remmen, stokgebruik en natuurlijk lieten we de skates gauw rollen. Na de koffie daagden we onszelf en de andere groepsleden uit en toen op naar Ermelo voor een heerlijke lunch. Daarna weer even opstarten en op naar de heuveltjes in het bos en we maakten met elkaar een tochtje over heide en door het bos. De temperatuur was prima en de zon ....die kwam toen we de klittenbanden los trokken ;)

 

Wil jij ook ervaren hoe de cross skates rijden en remmen. Kom dan naar de                                                                           volgende dagcursus. Alle info vind je hier.

 

 

01-09-2015

Wat was het heerlijk op Terschelling.

Begin juni gingen een stel cross skaters bepakt en bezakt voor een weekend naar Terschelling, alwaar Jan ons het eiland liet zien. We "vochten" tegen de wind in en genoten van het weer en de cranberry taart. Met dank aan Jasper (gopro) en Jarno de Groot (edit).

 

 

 

21-10-2013

Televisie uitzending Zappsport - GoWithJo

Televisie uitzending Zappsport - GoWithJo

 

Donderdag 10 oktober verleende Marjo de Groot van GoWithJo en Tomas Koning hun medewerking aan het televisie programma Zappsport. In het recreatiegebied het Twiske leerden zij de kids de beginselen van de cross skate sport. Ron en Naomi begeleidde de teams en tot aan het moment van de battle werd er flink geoefend. Met een klein verschil gingen de meiden aan de haal met de overwinning. Een mooie promotie van de cross skate sport. Hier vind je een samenvatting van de Zappsport cross skate battle televisie uitzending.