Nieuws

15-09-2018

dagcursus cross skaten Harderwijk/Ermelo za-dag 17 november 2018

dagcursus cross skaten Harderwijk/Ermelo za-dag 17 november 2018

 

 

Zoek jij ook een nieuwe sport om je conditie op te schroeven.  Wil je op pad, wanneer jou dat uitkomt. Denk dan aan cross skaten. Ook in de herfst- en wintermaanden kan je cross skaten in zon, wind en regenbuitje. Bij GoWithJo kan je een dagcursus volgen en zelf ervaren hoe de cross skates rijden.

 

Lees alle informatie over de dagcursus cross skaten hier.

 

Wil je, je opgeven stuur een mail naar info@gowithjo.nl of app/bel naar 06-49980235.

14-04-2018

Dagcursus cross skaten 14 april 2018

Dagcursus cross skaten 14 april 2018

Na kennismaking met de deelnemers vertrokken we snel naar ons startpunt aan de Watertorenweg. Via de warming-up en de rem verkennen gingen we door naar het asfalt. Oefenen met remmen, stokgebruik en natuurlijk lieten we de skates gauw rollen. Na de koffie daagden we onszelf en de andere groepsleden uit en toen op naar Ermelo voor een heerlijke lunch. Daarna weer even opstarten en op naar de heuveltjes in het bos en we maakten met elkaar een tochtje over heide en door het bos. De temperatuur was prima en de zon ....die kwam toen we de klittenbanden los trokken ;)

 

Wil jij ook ervaren hoe de cross skates rijden en remmen. Kom dan naar de volgende dagcursus. Alle info vind je hier.

 

 

22-01-2017

Dagcursus 21 januari 2017

Dagcursus 21 januari 2017

Kon de dagcursus cross skaten wel doorgaan - 21 januari 2017

Dat was nog spannend, kon de dagcursus cross skaten wel doorgaan of moest het een langlauf cursus worden vanwege de sneeuwval. We gingen van start in Harderwijk. Met diverse lagen kleren aan deden we de eerste slagen op de cross skates. De zon scheen uitbundig, het leek wel een wintersportdag. Alle foto's vind je hier.

01-09-2015

Wat was het heerlijk op Terschelling.

Begin juni gingen een stel cross skaters bepakt en bezakt voor een weekend naar Terschelling, alwaar Jan ons het eiland liet zien. We "vochten" tegen de wind in en genoten van het weer en de cranberry taart. Met dank aan Jasper (gopro) en Jarno de Groot (edit).

 

 

 

21-10-2013

Televisie uitzending Zappsport - GoWithJo

Televisie uitzending Zappsport - GoWithJo

 

Donderdag 10 oktober verleende Marjo de Groot van GoWithJo en Tomas Koning hun medewerking aan het televisie programma Zappsport. In het recreatiegebied het Twiske leerden zij de kids de beginselen van de cross skate sport. Ron en Naomi begeleidde de teams en tot aan het moment van de battle werd er flink geoefend. Met een klein verschil gingen de meiden aan de haal met de overwinning. Een mooie promotie van de cross skate sport. Hier vind je een samenvatting van de Zappsport cross skate battle televisie uitzending.