Kopen skikes/cross skates/stokken

Kopen cross skates

 

Wil je cross skates kopen dat kan prima bij GoWithJo. GoWithJo is erkend dealer en kan je een goed advies geven over de diverse merken cross skates en poles (stokken). Een richtlijn voor de hoogte van de poles is 90% van je lichaamslengte.

Wanneer je cross skates aanschaft kan je het beste vaste poles kopen. Deze zijn van carbon, dus lichter en geven minder trillingen door.

GoWithJo heeft diverse cross skate merken en poles op voorraad, stuur ons een mail met je aankoopwensen en we mailen je dezelfde dag nog terug. Wij verkopen ook langlaufstokken en wandelstokken.

 

GoWithJo verzendt binnen Nederland en naar België en Luxemburg.

 

 

 

Skike V9 Fire cross skate/www.gowithjo.nl
Skike V9 Fire cross skate/www.gowithjo.nl

Skike V9 Fire 150

 

  

De skike V9 Fire kenmerkt zich door prima afstelmogelijkheden en de hiellift. Door de hiellift kan je, je afzet verlengen (net als bij de klapschaats). Indien gewenst kan je de hiellift ook fixeren. 

Testrijden is na afspraak altijd mogelijk.

  

Maat 36-47 (schoenlengte max. 30 cm)

 

Prijs: € 484 

 

 

 

Skike V9 Fire 200 cross skate/www.gowithjo.nl
Skike V9 Fire 200 cross skate/www.gowithjo.nl

Skike V9 Fire 200

 

  

De skike V9 Fire kenmerkt zich door de 200 mm wielen en deze rijdt off the road nog beter. Daarnaast hebben de voetbanden prima afstelmogelijkheden en ook deze cross skates hebben een hiellift. Door de hiellift kan je, je afzet verlengen (net als bij de klapschaats). Indien gewenst kan je de hiellift ook fixeren. 

Testrijden is na afspraak altijd mogelijk.

  

Maat 36-47 (schoenlengte max. 30 cm)

 

Prijs: € 499 - nieuwe voorraad is binnen!

 

 

 

SRB cross skate XRS02/www.gowithjo.nl
SRB cross skate XRS02/www.gowithjo.nl


SRB CROSS SKATE

 

De SRB cross skate wordt gefabriceerd door de Duitse firma Barthelmes, deze firma verdient al jaren zijn sporen in de langlauf- en rolski wereld. De SRB kenmerkt zich door zijn lagere stand, twee uitstekende remmen en het mooie "sporen". De SRB cross skate is te koop in een korte versie, de XRS03 en in een langere versie XRS02. Met de komst van de SRB op de Nederlandse markt is er nu een uitgebreide keuze op de cross skate markt. Ook nieuwsgierig, testrijden op de cross skates kan altijd op afspraak. Prijzen SRB modellen: vanaf € 599

Skike V8 lift cross skates/www.gowithjo.nl
Skike V8 lift cross skates/www.gowithjo.nl

 

Skike V8 lift cross

 

De skike V8 lift cross skate kenmerkt zich door een permanente hiel lift, waardoor je ook de klassieke langlauftechniek kunt trainen in ons vlakke land. Naast deze techniek kan je ook de skate techniek gebruiken, waardoor je overal uit de voeten kunt met deze complete cross skates. De hiel lift constructie zou je kunnen vergelijken met de klapschaats.

 

Specificaties:

Permanente hiel lift

Lengte: 54 cm lang

Gewicht: ca. 4 kg per paar

 

Wil je je V8 lift ombouwen naar de Tour, vraag naar de mogelijkheden.

 

Testrijden is na afspraak altijd mogelijk in Dronten.

 

Prijs: € 399

 

 

KV+ Tempesta poles/www.gowithjo.nl
KV+ Tempesta poles/www.gowithjo.nl

 

Richtlijn voor de hoogte van de poles

 

Het belangrijkste bij het gebruik van de poles is de plaatsting en de timing. En ook hier geldt, oefening baart kunst.

Als je een cursus of clinic cross skaten volgt kan je tijdens de cursus spelen met de lengte van je poles. Wanneer je cross skates gaat aanschaffen kan je het beste vaste poles kopen. Deze zijn van carbon, dus lichter en geven minder trillingen door. GoWithJo en vele klanten hebben al jare prima ervaringen met de KV+ poles.

 

De prijs van de KV+ Tempesta poles is € 97

 

Alle prijzen zijn incl. BTW en zolang de voorraad strekt.

 

 

 

 

Video van één van de heuvels in Lelystad.