Cross skaten leren

LEREN SKIKEN/NORDIC CROSS SKATEN

 

Wil je ook ervaren hoe de cross skates aanvoelen en hoe stabiel ze rijden. Cross skaten is snel te leren en heerlijk om jezelf uit te dagen meer naar buiten te gaan (ook in herfst- en wintermaanden).

GoWithJo biedt diverse mogelijkheden om veilig en met vertrouwen te gaan cross skaten. De trainingen worden gegeven door een gediplomeerd cross skate instructor.

Buiten aan de slag in de zon en de wind. Er wordt in kleine groepen les gegeven, zodat de cross skate techniek goed en snel kan worden aangeleerd.  

 

PRIVÉLESSEN CROSS SKATEN

 

Alleen of met een goede vriend of collega leren cross skaten op het moment waarop het jou het beste uitkomt. Leuk als verjaardagscadeau of zomaar iemand verrassen om met elkaar actief en gezellig te gaan sporten. Mail of bel en boek de GoWithJo privéless cross skaten of bootcamp.

De privé cross skateles kost voor 2 uur € 90 samen voor € 99 of boek 3 uur voor € 130 en samen voor € 145

Deze prijzen zijn geldig voor locatie Dronten, andere locaties zijn ook mogelijk, prijs op aanvraag.

 

Privéles bootcamp of hardlopen, vraag gerust naar de mogelijkheden.       

  

  

DAGCURSUS NORDIC CROSS SKATEN 

 

Wat leer je tijdens de GoWithJo dagcursus cross skaten?

 

* instellen, gebruik en onderhoud cross skate materiaal;

* 3 remtechnieken;

* juiste plaatsing en timing van de poles;

* diverse cross skate been- en polestechnieken;

* bochten rijden (mooi en efficient);

* heuvels op en nog leuker heuvel af 

 

Hier vind je de volgende datum en meer info over de dagcursus 

 

  

VERRASSEND EN SPORTIEF UITJE? 

 

Ben je op zoek naar een verrassend en sportief uitje met je vrienden, collega's of je vereniging, dan verzorgt GoWithJo een sportieve clinic voor je.

Onder professionele begeleiding cross skaten in de zon en wind.

Bij ontvangst of na het cross skaten ontvang je koffie/thee en koek of boek een sportieve middag incl. lunch.

 

Er zijn ook mogelijkheden voor een combi programma, cross skaten met Nordic Walken, mtb-en, steppen of klootschieten.

 

Mail GoWithJo over het aantal personen en we maken een passende offerte voor sportieve en gezellige uren. 

ERVARINGEN VAN CURSISTEN

 

Milja - dagcursus Harderwijk/Ermelo

 

"Op zondagmorgen samen met de kinderen Zapp sport gekeken. Hier kwam het cross skaten in. Dit was een eye opener voor mij. Buiten sporten en toch op wielen. Weinig belasting voor de gewrichten. Na wat zoeken op internet bij GoWithJo aangemeld voor de dagcursus.

Op een frisse ochtend verzamelen bij van der Valk. Met een ploegje van acht mensen die allemaal even nieuwsgierig waren aan de slag. Leuk dat er verschillende leeftijden aanwezig waren. De sfeer was goed en betrokken. Eerst warming up dan aan de slag na de diverse instructies. We hebben veel gedaan en veel technieken zijn aan bod geweest. De omgeving was prachtig waar we op asfalt, beton, klinkers en onverharde weg konden oefenen. Na de lunch bij het gezellige Boshuis nog verder. Prettig was de informatie over de verschillende materialen en de mogelijkheid die uit te proberen. Materialen waren o.k. Helmen, beschermers, stokken, cross skates een volledige outfit om aan de slag te gaan.

Aan het einde van de dag vermoeid maar voldaan. Dankzij het niet aflatende enthousiasme van Marjo een leerzame leuke dag. Ik ben blij dat ik de dagcursus heb gevolgd zodat ik weet waar ik mee begin en de technieken goed kan toepassen. Kan het een ieder aanraden".

 

Wendy - clinic Dronten

 

"Tijdens de Scandinaviëmarkt op Schokland bleek ik een clinic nordic cross skaten gewonnen te hebben! Ik was erg benieuwd hoe dat zou zijn. Op donderdagavond 13 juni hebben we in anderhalf uur tijd toch al aardig wat geleerd in het Wisentbos in Dronten. Remmen, veel oefeningen en wennen aan de lange stokken. Heuveltjes en schelpenpaadjes kregen we al snel onder de knie. Het was voor mij leuk om te zien dat als je al eerder geskied of gelanglaufd hebt, je al heel snel vertrouwd op de skates staat. Na wat enthousiaste aanwijzingen van Marjo rijd je zo weg! Voor mij was de clinic aanleiding om zelf vaker te gaan skaten".
Groetjes, Wendy

 

Nog meer reviews lees je hier.