dagcursus cross skaten

dagcursus cross skaten Harderwijk-Ermelo/www.gowithjo.nl
dagcursus cross skaten Harderwijk-Ermelo/www.gowithjo.nl

DAGCURSUS CROSS SKATEN

 

Wil je het cross skate gevoel zelf ondervinden? Kom naar de GoWithJo dagcursus. Ervaar zelf het rijden op de cross skates met luchtbanden, de stabiliteit en de rem. Je bent niet meer gebonden aan gladde asfaltwegen of droog weer als je met je cross skates erop uit gaat. Je krijgt technische uitleg, tips over de diverse cross skate merken en de sport. Het belangrijkste; we brengen alles ook in de praktijk! Voor nog meer cross skate plezier kom met je vriend(in) of collega. Deze dagcursus is ideaal als je wat verder weg woont of als je het cross skaten snel wilt leren. Een sportieve en gezellige dag, compleet verzorgd.

 

Datum       : app of bel voor de opties      

                   

    

Locaties    : Harderwijk/Ermelo 

              

Voor wie   voor iedereen die deze heerlijke buitensport in één dag wil leren, er worden enkele pauzemomenten ingelast.              

   

Programma:

 

We verzamelen aan de rand van het bos. In de ochtenduren maak je kennis met het materiaal, oefenen we het remmen en "springen" we uiteraard snel op de cross skates. Tussendoor even pauzeren voor koffie/thee en koek en genieten van de bosrijke omgeving. Hierna oefenen we weer verder met de beenslag, je leert ook hoe je poles het beste kunt inzetten en welke diverse technieken er zijn. Uiteraard gaan we deze ook in de praktijk brengen.

Rond 12.30 uur is er een heerlijke lunch en in de middaguren gaan we ook de bos- of schelpenpaden bedwingen op de cross skates, we oefenen op heuveltjes en maken als afsluiting een heerlijk tochtje.

 

Kosten en opgave:

 

De kosten bedragen € 85 per persoon. 

 

Kinderen t/m 15 jaar, die samen met een volwassene deelnemen ontvangen 10% korting.

Vanaf maat 35 (met robuuste schoen) kan de schoen goed vast gezet worden in de cross skates.

Geef je op via een email naar: info@gowithjo.nl of app naar 06-49980235

 

 

Inclusief:

  • Instructie door ervaren cross skate instructor
  • Prima lunch
  • Koffie/thee/fris en koek
  • Gebruik van het cross skate materiaal, helm en kniebeschermers
  • verrassing na afloop cross skate dag

 

 

 

Review privéless cross skaten Marc

 

Onderstaand bericht emailde Marc. Die na een privétraining gelijk wist dat cross skaten voor hem de goede sport is. 

"Ik heb al twee mooie tochtjes gemaakt op de cross skates. Ook geoefend met de andere stoktechnieken. Ik ben heel wat wijzer geworden tijden de les. De filmpjes zijn fijn, kan ik terugkijken als ik het niet meer weet. De foto's zijn prachtig".

 

 

Ervaringen cross skate event gevorderden

Marjoke:   

Na de hartelijke ontvangst starten we met oefeningen op het inmiddels bekende weggetje. Remmen, zonder stokken, slalommen tussen de pilonnen door. Daarna koffie en nieuwe skates uitproberen en proberen niet hebberig te worden. En dan is het tijd voor de toertocht. Een heerlijke tocht met prachtige uitzicht, af en toe een uitdagend heuveltje en tussendoor nog een lekkere lunch. 
Het was een perfecte dag met perfect weer. Goed om de techniek aan te scherpen en daarnaast gezellig om met een groep op pad te gaan. De volgende keer ben ik er weer bij!